Van goede omzet naar geweldige winst

Inzicht en grip op jouw geld met de software van Fineezy.

Met de onmisbare software en (live) trainingen helpt ons platform ondernemers grip te krijgen op hun cashflow. Dit kunnen wij natuurlijk wel zeggen, maar moet je toch echt zelf ervaren. Gelukkig kan dat nu dertig dagen gratis.
Direct meer inzicht in je cijfers & geld
Krijg rust door structuur
Voorspel je inkomsten en uitgaven
Per maand
Per jaar
(bespaar 20%)
Dat moet ik zien!

Maak kennis met jouw persoonlijke dashboard.

Met de onmisbare software en (live) trainingen helpt ons platform ondernemers grip te krijgen op hun cashflow. Dit kunnen wij natuurlijk wel zeggen, maar moet je toch echt zelf ervaren. Gelukkig kan dat nu dertig dagen gratis.
Ontdek de software

Ook voor hetzelfde geld meer winst?

Grip op jouw cashflow is binnen handbereik. Nu met een gratis proefperiode van dertig dagen.

Onze software helpt jou met:

Illustratie van een ondernemer met inzicht

Inzicht in je onderneming.

Ons programma laat zien waar je naar toe wilt als ondernemer. En hoe je dat financieel gaat halen. In één oogopslag zie je hoe jij er voorstaat.
Illustratie van een ondernemer die rust & structuur heeft

Krijg rust door structuur

Stress krijg je door gebrek aan overzicht. De software van Fineezy geeft je structuur en inzicht zodat jij je kan focussen op jouw business.
Illustratie van een ondernemer die vooruit kijkt.

Meer grip op je geld.

Met de software haal jij alles uit je geld. Je krijgt antwoord op belangrijke vragen om jouw bedrijf (verder) te laten groeien.
Testimonials

Deze ondernemers hebben grip op hun cashflow.

"Fineezy laat je echt anders kijken naar je bedrijf, naar je manier van ondernemen, je prijsbepaling en je kosten. Het helpt om echt structuur en grip te krijgen op je geld, niet alleen terugkijkend, maar vooral vooruitkijkend. Vooruitkijken naar je geld geeft zoveel inzicht en rust én niet te vergeten krijg je er ontzettend veel positieve spirit van om dat omzetdoel hoe dan ook te halen."
Frank & Petra
Orangerie Bijleveld
"Beter dan een boekhouder is de tool van Fineezy! Echt easy peasy. Je staat stil bij de doelen van je bedrijf, voegt die in en de tool doet de rest. Wekelijks bijwerken zodat je kan sturen op de acties die je moet ondernemen in je bedrijf. Altijd overzicht, altijd overvloed in alle potjes omdat je weet wat je moet doen."
Maud Bogers
Goed Gevoed Goed Getraind
"Fineezy heeft mij laten zien hoe ik nog veel beter grip op mijn geld krijg. Door goed vooruit te kijken en mijn financiën te plannen, maar ook door wekelijks goed mijn inkomsten en kosten bij te houden in Fineezy. Hierdoor heb ik steeds een actueel overzicht van mijn financiën."
Jody Hoogendoorn
Pinacademie
"Top Tool voor Je Financiën: Echt een superhandige tool dit! Ik heb nu altijd duidelijk zicht op m'n salarisrekening en kostenrekening, en ik weet precies wanneer mijn vaste lasten, zoals licentiekosten, eraan komen. Alles bij elkaar opgeteld helpt dat enorm met plannen. Wat ook fijn is, is dat je kunt checken of je financiële vooruitzichten kloppen met de realiteit. Dat geeft een gerust gevoel, omdat je vooruit kunt kijken zonder verrassingen. Kortom, met deze tool hou ik makkelijk mijn geldzaken op orde en dat zorgt voor een stuk minder kopzorgen!"
Rick Bazuin
Vrouw - Fitness Boutique
"Wat een super fijne tool is Fineezy. Super blij dat Debbie dit in de wereld heeft gezet. We kunnen nu goed sturen op cijfers en het voelt heel goed om grip te hebben op de cashflow. Zonder dat je zelf een expert in finance hoeft te zijn kun je de tool eenvoudig gebruiken. Dat is voor ons echt een hele verademing."
Alex van der Werf
Spiritual Rebel
"Heel blij met deze tool van Fineezy! Elke vrijdag vul ik de tool in. En dan geeft het dashboard een duidelijk overzicht over de uitgaven die er nog aankomen en de verwachte omzet. En ook leuk; de tot nu toe behaalde omzet (en het % van mijn jaardoel). Heel fijn om vooruit te kijken en te zien welke uitgaven er gaan komen. Dan kan ik daar vast rekening mee houden. In plaats van dat het als verrassing komt. De tool geeft mij enorm veel duidelijkheid en overzicht!"
Anoek Schippers
Anoek Schippers - LinkedIn Expert