Per maand
Per jaar
(bespaar 20%)

Toch nog vragen?

Dat snappen we best, ineens grip op je cashflow krijgen is ook levensveranderend.
Wat levert Fineezy me op?
  • Fineezy is gelijk te gebruiken, zodat je direct meer winst kunt maken.
  • Je managet je geld op een leuke en simpele manier.
  • Financiële rust.
  • Je weet waar je aan toe bent en wat komen gaat.
  • Inzicht in je geldstroom, zodat je weet wat je te doen staat.
  • Het geeft je grip op je geld.
  • Plezier in financiën!
Wat is Fineezy wel?

Een unieke tool. Voor het budgetteren en prognose maken van je cashflow. Fineezy geeft je realtime inzicht in je toekomstige banksaldo. En laat je niet meer verrassen door onverwachte uitgaven. Met onze software leer je te sturen op je winst.

Wat is Fineezy niet?

Een boekhoudprogramma dat je tot op de komma nauwkeurig moet invullen. Een ingewikkeld financieel systeem dat je de kriebels geeft.

Ik heb inkoop, kan ik Fineezy dan gebruiken?

Ben je een dienstverlenende ondernemer met een deel inkoop? Dan kan je Fineezy zeker gebruiker. Ben je een ondernemer in de retail, of heb je een webshop, neem dan contact met ons op. Dan denken wij graag met je mee.

Voor wie is Fineezy?

IB-ondernemers die graag grip hebben op en inzicht in hun geld. Zodat ze weten waar ze aan toe zijn. Voor de zzp'er en kleine mkb.

Testimonials

Deze ondernemers hebben grip op hun cashflow.

"Fineezy laat je echt anders kijken naar je bedrijf, naar je manier van ondernemen, je prijsbepaling en je kosten. Ze helpt om echt structuur en grip te krijgen op je geld, niet alleen terugkijkend, maar vooral vooruitkijkend. Vooruitkijken naar je geld geeft zoveel inzicht en rust én niet te vergeten krijg je er ontzettend veel positieve spirit van om dat omzetdoel hoe dan ook te halen."
Frank & Petra
Orangerie Bijleveld
"Altijd dacht ik dat ik wel op de hoogte was van mijn cijfers door mijn boekhouding en administratie op orde te hebben. Ik bleef maar wat aansukkelen en had het gevoel dat alles bij toeval op mijn pad kwam. Met Fineezy heb ik geleerd om vooruit te kijken in plaats van achteruit. Doelen te stellen op basis van welke cijfers ik wil behalen in plaats van wat ik eerder behaald had. Met de coaching van Fineezy heb ik nu richting, houvast en weet ik waar naartoe wil met mijn bedrijf.”
Maud Bogers
Goed Gevoed Goed Getraind
"Fineezy heeft mij laten zien hoe ik nog veel beter grip op mijn geld krijg. Door goed vooruit te kijken en mijn financiën te plannen, maar ook door wekelijks goed mijn inkomsten en kosten bij te houden in Fineezy. Hierdoor heb ik steeds een actueel overzicht van mijn financiën."
Jody Hoogendoorn
Pinacademie
“Toen er door groei van het bedrijf, corona en een aantal onverwachte tegenvallers financiële paniek uitbrak, besefte ik dat het op deze manier niet verder kon. Ik had geen idee hoe ik de zaak weer op de rails moest krijgen. Fineezy kon binnen 10 minuten de vinger op de zere plek leggen. Dat was behoorlijk pijnlijk en zeer verhelderend. Ik zie de financiële toekomst van mijn bedrijf zonnig tegemoet en ben Fineezy heel dankbaar voor wat ze daarin heeft betekent.”
Ankie van de Ven
Stip Mentaal Fit